SSST! (2+) 

Studio Figur heeft in samenwerking met ROSE stories haar eerste peutervoorstelling ontwikkeld.

SSST! (2+) is een beeldende voorstelling met poppen en muziek en is geïnspireerd op Chris Haughtons succesvolle prentenboek Ssst! We hebben een plan. De voorstelling gaat op 22 september 2019 in première in Theater de Meervaart in Amsterdam en speelt in seizoen 2019-2020 in theaters door heel Nederland.

 

Midden in het bos, tussen de bomen en het gras, ontmoeten we drie jagers. SSST! Stil! Want ze hebben een plan. Ze gaan een vogel vangen, de mooiste en meest kleurrijke die ze ooit hebben gezien. Ze sluipen dichterbij. Heel zachtjes. Maar dan… HOI! Het kleinste jagertje zwaait vrolijk naar de vogel. SSST! Stil! De twee grootste jagers zwaaien met hun netje en…de vogel vliegt weg. Maar de jagers geven niet zo makkelijk op. Want ze hebben een plan! Alleen lijkt het kleine jagertje iets anders van plan te zijn…

 

In SSST! nemen de toeschouwers plaats midden in het bos. Tussen boomstronken en mos kijk je naar de avonturen van deze drie jagers en het vogeltje. Een fantasie prikkelende beleving met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten.

REGIE & CONCEPT Noufri Bachdim 

SPEL Wensley Pique en Pluck Venema

POPPEN Pluck Venema 

MUZIEK Cengiz Arslanpay en Sebastiaan Bax 

VORMGEVING Pepe Heijenberg 

VORMGEVING, MAQUETTES, KOSTUUMS EN LICHTONTWERP Yannick Verweij

TECHNIEK Marco Steenks

ARTISTIEKE BEGELEIDING René Geerlings en Ingrid Wolff

PRODUCTIE Vera Vlot

ZAKELIJKE LEIDING Nasim Miradi

KLIK HIER OM DE SPEELLIJST TE ZIEN

FOTO'S

TRAILER

©2018 by Studio Figur. Proudly created with Wix.com