top of page
GIFartistieke-kern1.gif
Noufri - Portret

NOUFRI BACHDIM STUDEERDE IN 2016 AF ALS THEATERMAKER AAN DE HOGESCHOOL VOOR DE KUNSTEN UTRECHT. TIJDENS EN NA ZIJN OPLEIDING SPEELDE HIJ ALS ACTEUR IN DIVERSE VOORSTELLINGEN, WAARONDER OSAKA (ULRIKE QUADE COMPANY, 2015), HÄNSEL UND GRETEL (BOCHUMER SYMPHONIKER / LOTTE DE BEER, 2018) EN SCHOPPEN (BONTEHOND, 2018). ALS THEATERMAKER IS HIJ NAAST STUDIO FIGUR WERKZAAM BIJ O.A. HOLLAND OPERA, THEATERGROEP KWATTA, ROSE STORIES EN LIKEMINDS. 

NOUFRI: "IK VIND HET BELANGRIJK DAT MIJN WERK MIDDENIN DE TIJD STAAT EN EEN BEPAALDE NOODZAAK HEEFT OM NU VERTELD TE WORDEN.

DE MAGIE VAN FIGURENTHEATER IS VOOR MIJ DAT DE TOESCHOUWER ZELF MOET INVESTEREN OM ZIJN EMOTIE EN VERBEELDING TE ACTIVEREN OM ZODOENDE MEE TE GAAN IN DE VOORSTELLING. DAT ZORGT VOOR EEN PERSOONLIJKE BETROKKENHEID  BIJ HET VERHAAL EN DE THEMATIEK. IK ZIE HET ALS MIJN TAAK EN UITDAGING OM DE JUISTE OMSTANDIGHEDEN TE CREËREN OM DIE VERBEELDING TE ACTIVEREN".

 

WEBSITE: WWW.NOUFRI.COM

NOUFRI

BACHDIM

Pluck---bio.png

PLUCK

VENEMA

PLUCK VENEMA RONDDE IN 2016 DE OPLEIDING VOOR THEATERVORMGEVING AF AAN DE HOGESCHOOL VOOR DE KUNSTEN UTRECHT. TIJDENS HAAR STUDIE GROEIDE HAAR FASCINATIE VOOR POPPENTHEATER WAAR ZE HAAR LIEFDE VOOR BEELD EN SPEL KON COMBINEREN. DEZE FASCINATIE BRACHT PLUCK BIJ DE POPPEN- EN OBJECTTHEATEROPLEIDING VAN HET HAAGSE THEATERHUIS DIE ZE OOK IN 2016 AFRONDDE.

 

PLUCK VOLGDE HAAR AFSTUDEERSTAGE BIJ ULRIKE QUADE COMPANY, WAAR ZE EEN SCHAT AAN POPPEN-ERVARING OPDEED: ZO MAAKTE ZE, ALS MATT JACKSON'S RECHTERHAND, DE POPPEN VOOR DE WAND, VOLGDE ZE EEN UNIEKE MASTERCLASS VAN MEESTER KANROKU IN DE JAPANSE POPPENSPELTECHNIEK BUNRAKU EN BESPEELDE ZE VERSCHILLENDE POPPEN IN DE VOORSTELLING OSAKA. NA HAAR AFSTUDEREN WERKTE PLUCK ALS POPPENSPELER MET O.A. RIEKS SWARTE, JAVIER LÓPEZ PINÓN EN LOTTE DE BEER. OOK IS DE SAMENWERKING MET ULRIKE QUADE COMPANY VOORTGEZET WAAR ZE ONDER ANDERE DE POPPEN VOOR DE VOORSTELLING MAHLER & KOKOSCHKA EN DROOMLOZEN ONTWIKKELDE.

WEBSITE: WWW.PLUCKVENEMA.NL

bottom of page