©2018 by Studio Figur. Proudly created with Wix.com

THEATERMAKER - ACTEUR - POPPENSPELER

NOUFRI

BACHDIM

NOUFRI BACHDIM STUDEERDE IN 2016 AF ALS THEATERMAKER AAN DE HOGESCHOOL VOOR KUNSTEN UTRECHT. TIJDENS EN NA ZIJN OPLEIDING SPEELDE HIJ ALS ACTEUR IN DIVERSE VOORSTELLINGEN, WAARONDER OSAKA (ULRIKE QUADE COMPANY, 2015), BRAVE (GIULIO D'ANNA / DOX, 2017) EN SCHOPPEN (BONTEHOND, 2018). ALS THEATERMAKER IS HIJ NAAST STUDIO FIGUR WERKZAAM BIJ O.A. THEATERGROEP KWATTA, ROSE STORIES EN LIKEMINDS. BIJ LAATSTGENOEMDE VOLGT NOUFRI EEN MEERJARIG TRAJECT VOOR HET ONTWIKKELEN VAN ZIJN MAKERSSIGNATUUR

DIE LAAT ZICH HET BEST OMSCHRIJVEN ALS GEËNGAGEERD FIGURENTHEATER. NOUFRI: "IK VIND HET BELANGRIJK DAT MIJN WERK MIDDENIN DE TIJD STAAT EN EEN BEPAALDE NOODZAAK HEEFT OM NU VERTELD TE WORDEN. DE MAGIE VAN FIGURENTHEATER IS VOOR MIJ DAT DE TOESCHOUWER ZIJN EIGEN EMOTIE EN VERBEELDING MOET GEBRUIKEN OM MEE TE GAAN IN DE VOORSTELLING. DAT ZORGT ERVOOR DAT DE TOESCHOUWER BETROKKEN IS BIJ HET VERHAAL EN DE THEMATIEK. IK ZIE HET ALS MIJN TAAK EN UITDAGING OM DE JUISTE OMSTANDIGHEDEN TE CREËREN OM DIE VERBEELDING TE ACTIVEREN".

 

WEBSITE: WWW.NOUFRI.COM

PLUCK VENEMA RONDDE IN 2016 DE OPLEIDING VOOR THEATERVORMGEVING AF AAN DE HOGESCHOOL VOOR DE KUNSTEN UTRECHT. TIJDENS HAAR STUDIE DEED ZE DE VORMGEVING VAN DE PARADE-VOORSTELLING GREETJE & JEROEN SPELEN ALICE IN WONDERLAND (THEATER YOUNG ONES, 2014). TEVENS ACTEERDE PLUCK IN OSAKA (ULRIKE QUADE COMPANY, 2015), DE SPEELFILM DIE ZOMER (GUIDO DE LA ROCHA / WDKA, 2012) EN DE HKU-VOORSTELLING AMORF (2014).

 

NA HAAR AFSTUDEREN BRACHT HAAR FASCINATIE VOOR POPPEN PLUCK BIJ DE POPPEN- EN OBJECTTHEATEROPLEIDING VAN HET HAAGSE THEATERHUIS. VERVOLGENS VOLGDE ZE EEN STAGE BIJ ULRIKE QUADE COMPANY, WAAR ZE EEN SCHAT AAN POPPEN-ERVARING OPDEED: ZO MAAKTE ZE, ALS MATT JACKSON'S RECHTERHAND, DE POPPEN VOOR DE WAND EN VOLGDE ZE BIJ ULRIKE QUADE EEN UNIEKE MASTERCLASS VAN MEESTER KANROKU IN DE JAPANSE POPPENSPELTECHNIEK BUNRAKU. SINDS HAAR STAGE IS PLUCK IN VASTE DIENST BIJ ULRIKE QUADE COMPANY, WAARVOOR ZE ONDER ANDERE DE POPPEN VOOR DE VOORSTELLING MAHLER & KOKOSCHKA ONTWIKKELDE.

WEBSITE: WWW.PLUCKVENEMA.NL

PLUCK VENEMA

ACTRICE - POPPENSPELER - POPPENMAKER